Vorige | Volgende

Jannumerwei 0 ong REITSUM

Prijs op aanvraag 

Bewaar object

Omschrijving

Te koop vijf bouwkavels.

In Reitsum aan de weg naar het terpdorp Jannum is een kleinschalig uitbreidingsplan gerealiseerd waar nog maximaal 5 woningen gebouwd kunnen worden. Door de unieke situering, de royale kavels van ongeveer 700m² tot 1500 m² en de ruime opzet heeft dit plan een sfeervolle en ruimtelijke uitstraling. Wat betreft woningtype en grote ben u helemaal vrij, mits het voldoet aan het bestemmingsplan en redelijke eisen van welstand.


Wonen en leven in Reitsum
Het dorp Reitsum is het centrumdorp van de Flieterpen waartoe Ginnum, Lichtaard en Jannum behoren. Ook een deel van de inwoners van Jislum zijn sociaal verbonden met de Flieterpen.

Het dorp Reitsum heeft 150 inwoners en in totaal hebben de Flieterp dorpen meer dan 400 inwoners. In het centrumdorp zijn nog allerlei voorzieningen zoals een school, dorpshuis, kerk, sportveld, brocante winkel en diverse Bed&Breakfast. Reitsum is goed bereikbaar en ligt iets meer dan 20 autominuten van Leeuwarden.

Reitsum

Het friese terpdorp maakt deel uit van de gemeente Ferwerderadiel, een plattelandsgemeente aan de Werelderfgoed Waddenzee met veel natuur, ruimte, rust en schone lucht op 10 minuten rijden van de elfstedenstad Dokkum. Vanaf Reitsum is het enkele kilometers naar de Waddenkust en Waddenparel Ameland. In Reitsum vind u geen grootschalige bouw en industrie. Kortom een heerlijk gebied om te wonen en te recreëren.

Voor inlichtingen neemt u contact op met de makelaar of Tseard Broos, 0519-339350

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1000 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Jannumerwei 0 ong REITSUM

naar Jannumerwei 0 ong REITSUM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Eén gesprek en u bent verkocht...