Woningverkoop buitengebied

Buiten wonen – verkoop

Wonen in het schitterende coulisselandschap van de Achterhoek: het blijft een droom van velen. De trek naar het oosten is onverminderd groot en woonboerderijen en andere woningen in het buitengebied worden vaak snel verkocht. Waarom loont het dan toch om een makelaar in te schakelen die zich gespecialiseerd heeft in dergelijke objecten?

De verkoop van woning in het buitengebied is een vak apart waarbij veel aspecten om de hoek komen kijken. Zaken waarmee rekening moet worden gehouden zijn, naast de staat van de woning zelf, onder meer de bestemming van het object en omliggende gronden, eventuele mogelijkheden voor uitbreiding en bestemmingswijziging, te verwachten ruimtelijke ontwikkelingen in de omgeving en de bodemgesteldheid. Een makelaar met de juiste expertise kan veel uit handen nemen bij het uitzoeken hiervan.

Ons kantoor is gevestigd in het buitengebied van de gemeente Lochem. Door onze achtergrond spreken wij de taal van zowel koper als verkoper en weten we wat er speelt op het gebied van wetgeving en ruimtelijke ontwikkelingen. Dit maakt ons voor alle partijen een prettig en deskundig aanspreekpunt. Als er vragen zijn, weten wij zelf vaak het antwoord al en zo niet, dan weten wij hoe we dit snel en juist kunnen achterhalen. Zo ontstaan er geen misverstanden of vertragingen. We streven ernaar het proces voor beide partijen plezierig te laten verlopen en onze adviezen zijn altijd eerlijk, nuchter en duidelijk. Echt Achterhoeks dus! Ons waarderingscijfer op Funda is niet voor niets een dikke 9.

Wij beschikken over een uitgebreid zoekersbestand waardoor we, indien gewenst, vaak direct al partijen naar tevredenheid bij elkaar kunnen brengen. Mocht u er toch voor kiezen uw woning openbaar op de markt te brengen, dan zorgen wij ervoor dat dit op optimale wijze gebeurt: op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd, via de beste kanalen voor een goede verkoopprijs.

Wilt u hier meer over weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend advies. Dat kost u alleen een kop koffie. Mocht u met ons in zee gaan, dan hanteren wij gunstige tarieven en werken wij volgens het no cure no pay-systeem: is uw woning niet binnen een, vooraf in samenspraak bepaalde periode, verkocht dan bent u ons geen courtage verschuldigd.