Uw aankoopmakelaar in Friesland

Uw aankoopmakelaar in Friesland

Bij het aankopen of zoeken van een nieuwe woning in Noordoost Friesland is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Als aankoopmakelaar in Friesland kunnen wij u op professionele wijze begeleiden, bijvoorbeeld bij de onderhandelingen over de aankoopsom. Dit kan u veel geld besparen. Tevens kijken wij kritisch naar de staat van de woning en kent hij de bestemmingsplannen, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Door ons uitgebreid netwerk, kunnen wij als aankoopmakelaar in Noordoost Friesland u uitstekend van dienst zijn wanneer u een woning zoekt. Wij kennen de regio niet alleen door en door maar kunnen bovendien gebruikmaken van het landelijke netwerk van VHM Makelaars. Zelfs woningen die nog niet op de markt zijn, kunnen wij als aankoopmakelaar al in een vroeg stadium aanbieden. Kortom, wij begeleiden u niet alleen bij de daadwerkelijk aankoop, maar staan u ook bij in het traject van zoeken, vinden en de daadwerkelijke aankoop.

Als aankoopmakelaar in Noordoost Friesland kunnen wij u ook adviseren op het gebied van de financiering van uw woning. We kunnen u altijd in contact brengen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Wij doen als aankoopmakelaar altijd zelf met u de bezichtigingen, onderhandelen scherp en begeleiden u bij de notaris met de koopakte en leveringsakte. Het spreekt voor zich dat we u gedurende het gehele traject op de hoogte houden van de ontwikkelingen en vorderingen.

Benieuwd wat wij voor kunnen betekenen als aankoopmakelaar in Noordoost Friesland? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.