Courtage makelaar Friesland

Courtage makelaar Friesland

Bent u benieuwd naar de hoogte van de courtage van een makelaar in Friesland? Courtage is de vergoeding die een makelaar rekent voor de begeleiding bij het aankopen of verkopen van een woning. De makelaar heeft recht op courtage (vergoeding) als door zijn bemiddeling een overeenkomst tussen u en een andere partij tot stand komt. Makelaars zijn vrij in het bepalen van de courtage, maar moeten dit uiteraard wel vooraf en duidelijk communiceren.

VHM Makelaars Friesland hanteert scherpe courtagetarieven. Dit is echter niet de belangrijkste reden dat u voor VHM Makelaars Friesland moet kiezen. U betaalt nooit teveel bij ons, maar belangrijker dan de hoogte van de courtage, is wat we werkelijk voor u doen. Optimale persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij VHM Makelaars Friesland.

VHM Makelaars Friesland stelt alles in het werk om uw droomhuis te vinden of het maximale uit de verkoop van uw woning te halen. Vanzelfsprekend rekenen we hiervoor een vooraf afgesproken courtage, maar in vrijwel alle gevallen levert een samenwerking met VHM Makelaars  Friesland u juist geld op. Door scherp te onderhandelen bij aankoop, door bij verkoop een optimale verkoopprijs te realiseren en door alle middelen in te zetten die we tot onze beschikking hebben. Meer weten? Kijk ook eens op de pagina Huis verkopen of Huis aankopen. Wenst u een vrijblijvend gesprek voor het bespreken van uw kansen voor de verkoop of aankoop van uw woning.? Vul dan gerust onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.