Vorige | Volgende

Jannumerwei (kavel 4 936m2 0 ong Reitsum

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Te koop bouwkavels. Kavel 4

In Reitsum aan de weg naar het terpdorp Jannum is een kleinschalig uitbreidingsplan gerealiseerd waar nog maximaal 5 woningen gebouwd kunnen worden. Door de unieke situering, de royale kavels van ongeveer 500 m² tot 1100 m² en de ruime opzet heeft dit plan een sfeervolle en ruimtelijke uitstraling. Wat betreft woningtype en grote ben u helemaal vrij, mits het voldoet aan het bestemmingsplan.

Kavel 4 is ca. 936 m2. De getoonde woning op de foto's is een voorbeeld.

Aardgasvrij, duurzaam en onderhoudsarm gebouwd en niet alleen vrijstaand maar ook helemaal landelijk gelegen. Het uitbreidindsplan is een initiatief van ontwerp buro Tseard Broos en TB projectontwikkeling. Het ontwerpburo werkt samen met solide bouwbedrijven en installateurs uit de regio. Het is mogelijk om u volledig te ontzorgen en uw nieuw te bouwen woning "turn key" op te leveren.

Heeft u andere wensen om te bouwen? Neem gerust contact op met makelaar Lammert van der Kooi Tel: 0629264454 E-mail friesland@vhmmakelaars.nl of met Tseard Broos Tel: 0519 – 339350 E-mail info@tbroos.nl.

Kijk voor de andere kavels in Reitsum elders op Funda of op de website van de makelaar friesland.vhmmakelaars.nl. Voor meer algemene informatie over Reitsum en de te bouwen woningen kunt u terecht op onze website onder de knop woningen/nieuwbouw.

Wonen en leven in Reitsum

Het dorp Reitsum is het centrumdorp van de Flieterpen waartoe Ginnum, Lichtaard en Jannum behoren..
Het dorp telt 135 inwoners . In totaal hebben de Flieterp dorpen meer dan 400 inwoners. In het centrumdorp Reitsum zijn nog allerlei voorzieningen zoals een dorpshuis, kerk, sportveld, brocante- winkel en diverse Bed&Breakfast.

Het Friese terpdorp maakt deel uit van de gemeente Noard East Fryslân, een plattelandsgemeente aan de Werelderfgoed Waddenzee met veel natuur, ruimte, rust en schone lucht op 10 minuten rijden van de Elfsteden stad Dokkum. De hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, is binnen 20 autominuten bereikbaar. Reitsum is gunstig gelegen t.o.v. de waddenkust en de eilanden Ameland en Schiermonnikoog. In Reitsum vind u geen grootschalige bouw en industrie. Kortom een heerlijk gebied om te wonen en te recreëren.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
936 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Birdaard
Sectie
A
Perceel
1320
Oppervlakte
900 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Jannumerwei (kavel 4 936m2 0 ong Reitsum

naar Jannumerwei (kavel 4 936m2 0 ong Reitsum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Eén gesprek en u bent verkocht...