Aankoopmakelaar Oost-Nederland

Aankoopmakelaar Oost-Nederland

Bij het aankopen of zoeken van een nieuwe woning in Oost-Nederland is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Als aankoopmakelaar in Oost-Nederland kunnen wij u op professionele wijze begeleiden, bijvoorbeeld bij de onderhandelingen over de aankoopsom. Dit kan u veel geld besparen. Tevens kijken wij kritisch naar de staat van de woning en kent hij de bestemmingsplannen, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Door ons uitgebreid netwerk, kunnen wij als aankoopmakelaar in Oost-Nederland u uitstekend van dienst zijn wanneer u een woning zoekt. Wij kennen Oost-Nederland niet alleen door en door maar kunnen bovendien gebruikmaken van het landelijke netwerk van VHM Makelaars. Zelfs woningen die nog niet op de markt zijn, kunnen wij als aankoopmakelaar al in een vroeg stadium aanbieden. Kortom, wij begeleiden u niet alleen bij de daadwerkelijk aankoop, maar staan u ook bij in het traject van zoeken, vinden en de daadwerkelijke aankoop.

Als aankoopmakelaar in Oost-Nederland kunnen wij u ook adviseren op het gebied van de financiering van uw woning. We kunnen u altijd in contact brengen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Wij doen als aankoopmakelaar altijd zelf met u de bezichtigingen, onderhandelen scherp en begeleiden u bij de notaris met de koopakte en leveringsakte. Het spreekt voor zich dat we u gedurende het gehele traject op de hoogte houden van de ontwikkelingen en vorderingen.

Kom nu in contact met onze makelaars in de regio Oost Nederland

Uw huis laten verkopen door ons, tegen een scherpe courtage? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook zelf bellen op 06 82506672 of 0575 520431

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring