Courtage makelaar in Oost-Nederland

Courtage makelaar in Oost-Nederland

Bent u benieuwd naar de hoogte van de courtage van een makelaar in Oost-Nederland? Courtage is de vergoeding die een makelaar rekent voor de begeleiding bij het aankopen of verkopen van een woning. De makelaar heeft recht op courtage (vergoeding) als door zijn bemiddeling een overeenkomst tussen u en een andere partij tot stand komt. Makelaars zijn vrij in het bepalen van de courtage, maar moeten dit uiteraard wel vooraf en duidelijk communiceren.

VHM Makelaars Oost-Nederland hanteert scherpe courtagetarieven voor Oost-Nederland en omgeving. Dit is echter niet de belangrijkste reden dat u voor VHM Makelaars Oost-Nederland moet kiezen. U betaalt nooit teveel bij ons, maar belangrijker dan de hoogte van de courtage, is wat we daadwerkelijk voor u doen. Ons advies wordt altijd nauwkeurig afgestemd op uw persoonlijke wensen en we kunnen u volledig ontzorgen: vanaf het eerste gesprek tot en met de overdracht bij de notaris!

Wij stellen alles in het werk om uw droomhuis te vinden of het maximale uit de verkoop van uw woning te halen. Vanzelfsprekend rekenen we hiervoor een vooraf afgesproken courtage, maar in vrijwel alle gevallen levert een samenwerking met ons u juist geld op. Door scherp te onderhandelen bij aankoop, door bij verkoop een optimale verkoopprijs te realiseren en door alle middelen in te zetten die we tot onze beschikking hebben. Bent u dus benieuwd naar courtage van een makelaar in Oost-Nederland voor de verkoop of aankoop van uw woning. Vul dan gerust onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op. 

Kom nu in contact met onze makelaars in de regio Oost Nederland

Uw huis laten verkopen door ons, tegen een scherpe courtage? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook zelf bellen op 06 82506672 of 0575 520431

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring