Huis aankopen

Wilt u een woning aankopen?

Bij het aankopen of zoeken van een nieuwe woning is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Wij als specialist in de woningmarkt in Oost Nederland kunnen u op professionele wijze begeleiden, bijvoorbeeld bij de onderhandelingen over de aankoopsom. Dit kan u veel geld besparen. Tevens kijken wij kritisch naar de staat van de woning en kennen wij de bestemmingsplannen, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. 

Door ons uitgebreide netwerk in de regio kunnen wij u als aankoopmakelaar uitstekend van dienst zijn voor het vinden van uw droomwoning. Wij van VHM Makelaars Aiking kennen de regio als geen ander en u kunt bovendien gebruikmaken van het landelijke netwerk van VHM Makelaars. Zelfs woningen die nog niet op de markt zijn, kunnen als aankoopmakelaar al in een vroeg stadium aanbieden. Kortom, wanneer wij als aankoopmakelaar begeleiden u niet alleen bij de daadwerkelijke aankoop, maar staan u ook bij in het zoektraject, en adviseren natuurlijk in de bouwtechnische- en juridische aspecten.

WAT DOET DE AANKOOPMAKELAAR VOOR U? 

Stap 1: Kennismaking en inventarisatie van uw woonwensen 
Stap 2: Dagelijks het nieuwe aanbod screenen en doorsturen op basis van uw woonwens profiel 
Stap 3: Afspraken inplannen en begeleiden bij bezichtigingen  
Stap 4: Advies geven over de te voeren strategie 
Stap 5: Onderhandelingen 
Stap 6: Afronden met controleren van de aktes en eindinspectie 

Onze aankoopmakelaar kan u ook adviseren op het gebied van financieren en hypotheken. We kunnen u altijd in contact brengen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Wij doen altijd zelf met u de bezichtigingen, onderhandelen voor u en begeleiden u bij uw bezoek aan de notaris. Het spreekt voor zich dat we u gedurende het gehele traject op de hoogte houden van de ontwikkelingen en vorderingen.

Kom nu in contact met onze makelaars in de regio Oost Nederland

Ben u op zoek naar uw droomhuis in de Achterhoek? Bekijk hier ons aanbod of vul onderstaand formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen. U kunt ons ook direct bellen op 06 82506672

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring