Huis verkopen

Bij de verkoop van een huis komt meer kijken dan alleen het bepalen van de verkoopprijs en het plaatsen van een verkoopbord. Met VHM Makelaars Aiking bent u verzekerd van deskundig en objectief verkoopadvies. Iedere woning is uniek en met onze onderscheidende werkwijze zorgen wij ervoor dat u het maximale resultaat uit de verkoop van uw woning haalt. 

Wij bieden altijd maatwerk. Voor iedere woning bepalen we samen met u een individuele verkoopstrategie en stellen we een presentatiepakket op maat samen. VHM Makelaars biedt een full service-pakket tegen zeer scherpe tarieven. We staan u bij vanaf de waardebepaling van uw woning tot en met het tekenen bij de notaris en de verdere afhandeling.

Met behulp van professionele fotografie en/of video, promotie op Funda, onze eigen site en bij VBO, advertenties, mailingen en natuurlijk social media zorgen we voor een gedegen marketingcampagne, passend bij uw woning. Natuurlijk houden wij u steeds op de hoogte van de ontwikkelingen en biedingen. Een prettig gevoel dat u de verkoop van uw woning aan een expert kunt overlaten!

Wat kunnen wij voor u betekenen bij de verkoop van uw woning: 

  • Vooronderzoek: geen onnodige risico’s omdat we alle relevante gegevens vóóraf verzamelen
  • Bepalen verkoopstrategie: in overleg met u zorgen wij voor een pakket op maat
  • Presentatie van uw woning: opvallende positionering door het inzetten van de juiste professionals en middelen
  • Bezichtigingen: onze makelaar verzorgt de bezichtigingen in principe altijd zelf
  • Onderhandelingen: voor een maximaal resultaat verzorgen wij de onderhandelingen, uiteraard in nauw overleg met u
  • Koopcontract: wij verzorgen het koopcontract, inclusief afspraken over roerende zaken, ontbindende voorwaarden etc.
  • Na de verkoop: wij zijn aanwezig bij de ondertekening van de leveringsakte bij de notaris en verzorgen een laatste inspectie (schouw)

Kom nu in contact met onze makelaars in de regio Oost Nederland

Uw huis laten verkopen door ons, tegen een scherpe courtage? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook zelf bellen op 06 82506672 of 0575 520431

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring