Verkoopmakelaar Oost-Nederland

Verkoopmakelaar Oost-Nederland

Als verkoopmakelaar in Oost-Nederland doen wij als VHM Makelaars er alles aan om uw woning zo snel mogelijk en voor de best mogelijke prijs te verkopen. Met kennis van de markt in Oost-Nederland en omgeving, daadkrachtig handelen en ongeëvenaarde service zorgt VHM Makelaars Oost-Nederland als verkoopmakelaar ervoor dat u het maximale uit de verkoop van uw woning haalt. Onze verkoopmakelaars zijn gecertificeerd, ervaren en staan u bij vanaf het eerste oriënterende gesprek tot en met de daadwerkelijke verkoop van uw woning in Oost-Nederland.

Omdat ieder huis in Oost-Nederland weer uniek is, bieden onze verkoopmakelaars altijd maatwerk. Het succes van een woningverkoop hangt namelijk van veel factoren af. Samen met u bepalen we de reële of minimale verkoopprijs, waarna de verkoopmakelaar een presentatiepakket op maat voor u samenstelt. De VHM Makelaars verkoopmakelaar biedt altijd een full service pakket met volledige dienstverlening tegen zeer scherpe tarieven. Hiermee brengen we uw woning optimaal onder de aandacht, zodat de kans op snelle verkoop zo groot mogelijk is.

VHM Makelaars Oost-Nederland beschikt over een uitgebreid pakket middelen om uw woning in Oost-Nederland optimaal te promoten. Hierbij kunt u denken aan professionele verkoopbrochures, maar ook aan promotie op alle grote woonsites zoals Funda, Jaap en Huislijn. We verzamelen informatie vooraf, stellen samen met u een verkoopstrategie vast en verzorgen zowel bezichtigingen als onderhandelingen. Zelfs na de verkoop van uw woning kunt u terecht bij ons als verkoopmakelaar in Oost-Nederland. Een geruststellende gedachte!

Kom nu in contact met onze makelaars in de regio Oost Nederland

Uw huis laten verkopen door ons, tegen een scherpe courtage? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook zelf bellen op 06 82506672 of 0575 520431

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring