Projectmatige verkoop

Projectmatige verkoop

Bij projectmatige verkoop komt aanzienlijk meer kijken dan bij de verkoop van een enkele woning. De VHM makelaar kent alle ins en outs en kan projectontwikkelaars op diverse gebieden van dienst zijn.  Zo kunt u het gehele marketing & sales traject aan VHM Makelaars uitbesteden, zodat u zich volledig kunt focussen op uw projecten. Bovendien hanteren we hiervoor zeer concurrerende prijzen. 
 
Factoren waarmee u bij projectmatige verkoop te maken krijgt zijn naast de woningen zelf ook bijvoorbeeld regelgeving, eisen, bestemmingsplannen en het milieu. Makelaars van VHM Makelaars hebben ruime ervaring in het adviseren en meedenken met bouwers en projectontwikkelaars. Kopers kijken vaak anders tegen een (nieuwbouw) woning aan dan een architect of ontwikkelaar. VHM Makelaars kent de markt en potentiƫle kopers als geen ander en kan een belangrijke rol spelen bij projectmatige verkoop.

Afhankelijk van het project maken we samen met u een helder plan waarin de mogelijkheden en onmogelijkheden staan beschreven. Vervolgens stelt de VHM makelaar alles in het werk om het project te verkopen. Middelen die we voor projectmatige verkoop kunnen inzetten variĆ«ren van 3D realisaties tot luchtfotografie en van (nieuwe) websites tot complete verkoopbrochures. We staan u graag bij met marketing in de ruimste zin van het woord. 

Kom nu in contact met onze verkoopmakelaars

Vul nu uw gegevens in en wij bespreken graag uw plannen voor verkoop

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring