Uw aankoopmakelaar in Utrecht

Uw aankoopmakelaar in Utrecht

ij het aankopen of zoeken van een nieuwe woning in Utrecht is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Als aankoopmakelaar in Utrecht kunnen wij u op professionele wijze begeleiden, bijvoorbeeld bij de onderhandelingen over de aankoopsom. Dit kan u veel geld besparen. Tevens kijken wij kritisch naar de staat van de woning en kent hij de bestemmingsplannen, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Door ons uitgebreid netwerk, kunnen wij als aankoopmakelaar in Utrecht u uitstekend van dienst zijn wanneer u een woning zoekt. Wij kennen Utrecht niet alleen door en door maar kunnen bovendien gebruikmaken van het landelijke netwerk van VHM Makelaars. Zelfs woningen die nog niet op de markt zijn, kunnen wij als aankoopmakelaar al in een vroeg stadium aanbieden. Kortom, wij begeleiden u niet alleen bij de daadwerkelijk aankoop, maar staan u ook bij in het traject van zoeken, vinden en de daadwerkelijke aankoop.

Als aankoopmakelaar in Utrecht kunnen wij u ook adviseren op het gebied van de financiering van uw woning. We kunnen u altijd in contact brengen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Wij doen als aankoopmakelaar altijd zelf met u de bezichtigingen, onderhandelen scherp en begeleiden u bij de notaris met de koopakte en leveringsakte. Het spreekt voor zich dat we u gedurende het gehele traject op de hoogte houden van de ontwikkelingen en vorderingen.

Benieuwd wat wij voor kunnen betekenen als aankoopmakelaar in Utrecht? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Kom nu in contact met onze makelaars in de regio Utrecht

Uw huis dus verkopen met de verkoopbegeleiding van onze ervaren makelaars tegen een scherpe courtage? Neem contact op voor een gratis waardebepaling of een vrijblijvende afspraak.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring