Over ons

Bent u op zoek naar een mooie koopwoning in de regio Utrecht of wilt u juist uw woning verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs? Dan bent u bij VHM Makelaars Utrecht aan het juiste adres! Als full service VBO makelaarskantoor zijn wij onze klanten in de gehele provincie Utrecht van dienst met de persoonlijke aandacht die uw woning verdient. Of dat nu gaat om de verkoop van uw huis of het vinden van uw droomwoning…

Diensten van VHM Makelaars Utrecht
U kunt VHM Makelaars Utrecht inschakelen voor aankoopbegeleiding, verkoopbegeleiding, maar ook voor zeer veel aanvullende diensten. Hierbij kunt u denken aan erkende taxaties, bouwkundige keuringen, onafhankelijk hypotheekadvies, verkoopstyling, gratis waardebepaling of een gratis zoekopdracht. Ons advies wordt altijd nauwkeurig afgestemd op uw persoonlijke wensen en we kunnen u volledig ontzorgen: vanaf het eerste gesprek tot en met de overdracht bij de notaris!

Bij de verkoop van uw woning doen we er alles aan om uw huis maximaal onder de aandacht te brengen. Zo plaatsen we uw huis op Funda en alle andere grote woningsites, maken we altijd gebruik van professionele fotografie en gaan we letterlijk tot het uiterste om een maximale verkoopprijs te realiseren. Ook wanneer u op zoek bent naar een nieuw huis, zit u goed bij VHM Makelaars Utrecht. Dankzij ons uitgebreide (landelijke) netwerk kunnen we vrijwel altijd vraag en aanbod bij elkaar brengen.

De kracht van VHM Makelaars Utrecht
* Wij gaan door waar anderen stoppen 
* Persoonlijk contact / snel schakelen
* No cure no pay
* Groot netwerk van specialisten
* Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekend

Kom nu in contact met onze makelaars in de regio Utrecht

Bent u geïnteresseerd in woninghuur of wilt een zoekopdracht plaatsen? Vul dan direct onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring