Verkocht

Muiderkring 14 Muiden

Omschrijving

Design topper! Gezinswoning van 125m2 met een heerlijke tuin en een veranda + balkon op het zuiden. De situering past helemaal bij een dynamisch gezin, aan een autovrij en kindvriendelijk hofje midden in de populaire nieuwbouwwijk “ De Krijgsman Muiden” en op slechts 5min van de autosnelweg A1. De woning is met zeer veel aandacht en smaak hoogwaardig afgewerkt na de oplevering in 2020. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder.

INDELING
De begane grond
Via de zonnige veranda op het zuiden bereik je de entree van de woning. Bij binnenkomst valt direct de ruime hal en de strakke afwerking op. In de hal tref je een door een meubelmaker op maat gemaakte vaste kast, met ruimte voor jassen en schoenen. Eveneens in de hal de toiletruimte en de meterkast. De toiletruimte is luxueus afgewerkt met o.m. een vrij hangend wandcloset, een design fonteintje met zwarte kraan én een walnoot houten achterwand met een inbouw nis. Het geheel is fraai afgemaakt met marmer look tegels.
De trapopgang begeleid je naar de 1e verdieping en via de zwart stalendeur met rookglas bereik je de woonkamer.

De woning is op de gehele begane grond voorzien van een prachtige betonlook gietvloer met comfortabele vloerverwarming. De wanden zijn strak gestuukt evenals het verlaagde plafond met professioneel vervaardigd verlichtingsplan.

De woonkamer
Bij het betreden van de woonkamer word je aangenaam verrast door fijne leefruimte en de prettige hoeveelheid daglicht. De lichtinval wordt verstrekt door de extra brede raampartij in de achtergevel met glas van vloer tot plafond en een dubbele schuifpui. De zithoek is tuingericht en heeft opnieuw weer een fraaie extra met een gashaard. Het haardmeubel met kastruimte en een marmeren blad is een echte eye catcher, uiteraard ook weer door een meubelmaker gemaakt. Als finishing touch zijn alle kabels voor tv en audio in de muur verwerkt. In het hart van de living is plaats voor een royale eethoek.

De keuken
De Nederlandse design keuken van Keller aan de voorzijde van de woning staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is uitgevoerd in mat zwart met een ultradun fingerprint proof werkblad van Fenix. Het werkgedeelte is extra breed uitgevoerd, de hoge kastenwand is naadloos in de aanwezige nis verzonken. De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur:

– een Bora inductie kookplaat met bladafzuiging
– een mat zwarte Quooker Square
– een wijnklimaatkast
– een combioven/magnetron
– een koelkast
– een vriezer

Leuk detail! vanuit de keuken is er via de openslaande deuren toegang tot de veranda. Heerlijk je espresso drinken op de veranda, een boeklezen en tegelijk de spelende kinderen in het oog houden. De veranda’s waarmee de woning aan het typisch vestingstedelijke hofje zijn uitgevoerd zorgen voor een leuke interactie en sociale cohesie tussen buren.

De 1e verdieping
Bij bovenkomst via het strak geschilderde trappenhuis met wandverlichting valt direct ook hier de stijlvolle afwerking op. De gehele verdieping is gestuukt en voorzien van een verlichtingsplan. De vloer is voorzien van een in moderne brede visgraad naturel eiken pvc vloer.

De slaapkamers
Op de 1e verdieping bevindt zich aan de voorzijde de royale master bedroom, vanuit hier geven openslaande deuren toegang tot het balkon op het zonnige zuiden. Deze slaapkamer is voorzien van airconditioning. Aan de achterzijde bevinden zich nog 2 slaapkamers, welke thans dienstdoen als kleedkamer en werkkamer.

Badkamer
De luxe badkamer is voorzien van een Solid Surface dubbele wastafel met zwarte kranen, een inloopdouche met zwartstalen rookglas wand, een ligbad met thermostaatkraan en handdouche, een elektrische designradiator en het 2de toilet. De gehele badkamer is betelgeld in marmer look en voorzien van een walnoot houten achterwand.

2de verdieping:
De overloop geeft toegang tot de 4de slaapkamer en de wasruimte. Tijdens de bouw is er een extra Velux dakraam geplaatst zodat naast extra ventileren, het trappenhuis fijn veel daglicht heeft. Op de overloop is voldoende plaats voor een extra werkhoek of het drogen/strijken van de was. De 4de slaapkamer heeft ruime afmetingen met o.m. een nokhoogte van 3,5 meter. De was/cv ruimte biedt ruime opstelmogelijkheden voor de wasmachine en droger. Het cv leidingwerk is uiteraard netjes afgetimmerd, de cv-ketel is van type HR eco en daarmee extra zuinig. Het ventilatie systeem is CO2 en vocht gestuurd zodat er efficiënt geventileerd wordt en er een constant gezond leefklimaat in de woning is.

Tuin
De tuin heeft een noordelijke ligging met verrassend genoeg de gehele dag zon in het voorjaar en de zomer. De tuin is onder begeleiding van een hovenier fraai aangelegd met bestrating van taupe keramische tegels, corten stalen borders met een leuke diversiteit aan beplanting en een massief eikenhouten pergola. Op de terrassen is plaats voor een heerlijke lounge set en/of een eettafel om buiten te genieten van een hapje en een drankje tot in de late uurtjes. Achterin de tuin staat een berging voorzien van elektra en verlichting aan zowel de binnen als buitenzijde. Doordat deze woning de laatste aan het achterpad is, is de tuin extra diep.

OMGEVING & BEREIKBAARHEID
Muiderkring 14 is gelegen in het geliefde en karakteristieke dorpje Muiden, vlakbij Amsterdam in de ruim opgezette fantastische nieuwbouwwijk ”De Krijgsman” op het voormalig terrein van de kruitfabriek. De wijk heeft een grote diversiteit aan bebouwing die stedenbouwkundig fraai harmonieert als het ware een oude vestingstad. De wijk is zeer kindvriendelijk en als mensen verhuizen, is het opvallend vaak binnen de wijk. Op slechts een paar minuten loopafstand bevindt zich een kindvriendelijk strandje waar heerlijk gezwommen kan worden. Het cultuurhistorische Muiden is een uniek gebied met het bekende kasteel het ”Muiderslot” en de grote jachthaven nabij Amsterdam en ’t Gooi. De watersporter kan hier zijn hart ophalen met via het IJmeer prachtige vaarverbindingen naar o.m. de Vecht en de binnenstad van Amsterdam. Café Ome Ko is de gezellige dorpskroeg en heerlijke restaurants zoals Fort H en de Poort van Muiden. Er zijn goede basisscholen en BSO’s. Boodschappen kun je onder andere doen op het Maxis terrein, er is een Albert Heijn XL in aanbouw. Op loopafstand de lekkere en gezellige Bakker Bakje. Tot slot zijn er perfecte openbaar vervoer verbinding met Amsterdam door de buslijnen 320, 321, 330 en met de trein vanaf station Weesp en uiteraard een directe aansluiting vanuit de wijk op de autosnelweg A1.

BIJZONDERHEDEN
– 125m2 woonoppervlak ( NEN 2580 ingemeten )
– Nieuwbouw uit 2020 met nog lopende GIW waarborg garantie
– Gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en professionele afbouw
– Voorzien van zonnepanelen
– Energielabel A
– Geheel voorzien van vloerverwarming, daarmee klaar voor hybride of gasloos
– Volledig geïsoleerd en voorzien van onderhoudsvrije aluminium kozijnen met HR++ glas
– Oplevering in overleg

——ENGLISH TEXT——–
Top design! Family house of 125m2 with a lovely garden and a veranda + south-facing balcony. The location is perfect for a dynamic family, in a car-free and child-friendly courtyard in the middle of the popular new-build district “De Krijgsman Muiden” and just 5 minutes from the A1 motorway. The house was finished to a high standard with great attention and taste after its completion in 2020. Do you want to know how? Then read on quickly.

LAYOUT
The ground floor
You reach the entrance of the house via the sunny south-facing veranda. Upon entering, you immediately notice the spacious hall and the sleek finish. In the hall you will find a custom-made closet by a furniture maker, with space for coats and shoes. Also in the hall is the toilet room and the meter cupboard. The toilet room is luxuriously finished with, among other things, a free-hanging wall-mounted toilet, a designer sink with black tap and a walnut wooden back wall with a built-in niche. The whole is beautifully finished with marble look tiles.
The staircase leads you to the 1st floor and you reach the living room via the black steel door with smoked glass.

The entire ground floor of the house has a beautiful concrete-look cast floor with comfortable underfloor heating. The walls are neatly plastered, as is the suspended ceiling with professionally produced lighting plan.

The living room
When you enter the living room you will be pleasantly surprised by the pleasant living space and the pleasant amount of daylight. The light is provided by the extra wide windows in the rear facade with glass from floor to ceiling and double sliding doors. The seating area is garden-oriented and again has a beautiful extra with a gas fireplace. The fireplace furniture with cupboard space and a marble top is a real eye-catcher, of course also made by a furniture maker. As a finishing touch, all cables for TV and audio are integrated into the wall. There is room for a spacious dining area in the heart of the living room.
The kitchen
Keller’s Dutch design kitchen at the front of the house is openly connected to the living room. The kitchen is finished in matte black with an ultra-thin fingerprint proof worktop from Fenix. The work area is extra wide, the high cupboard wall is seamlessly recessed into the existing niche. The kitchen is equipped with the following built-in appliances:

– a Bora induction hob with leaf extractor
– a matte black Quooker Square
– a wine climate cabinet
– a combination oven/microwave
– a refrigerator
– a freezer

Nice detail! from the kitchen there is access to the veranda through the French doors. Enjoy your espresso on the veranda, read a book and keep an eye on the playing children. The verandas with which the house is located in the typical fortified urban courtyard ensure pleasant interaction and social cohesion between neighbors.

The 1st floor
Upon ascending the sleekly painted stairwell with wall lighting, the stylish finish is immediately noticeable. The entire floor is plastered and equipped with a lighting plan. The floor has a modern wide herringbone natural oak PVC floor.

The bedrooms
The spacious master bedroom is located on the 1st floor at the front, from here French doors give access to the sunny south-facing balcony. This bedroom has air conditioning. At the rear there are 2 more bedrooms, which currently serve as a dressing room and office.

Bathroom
The luxurious bathroom has a Solid Surface double sink with black taps, a walk-in shower with black steel smoked glass wall, a bath with thermostatic tap and hand shower, an electric design radiator and the 2nd toilet. The entire bathroom is tiled in marble look and has a walnut wooden back wall.

2nd Floor:
The landing gives access to the 4th bedroom and the laundry room. During construction, an extra Velux skylight was installed so that, in addition to extra ventilation, the stairwell has a lot of daylight. There is enough space on the landing for an extra work corner or for drying/ironing laundry. The 4th bedroom has spacious dimensions, including a ridge height of 3.5 meters. The laundry/central heating room offers ample space for the washing machine and dryer. The central heating pipework is of course neatly finished, the central heating boiler is of the HR eco type and therefore extra economical. The ventilation system is CO2 and moisture controlled so that there is efficient ventilation and a constantly healthy living environment in the home.

Garden
The garden has a northern location with, surprisingly, sun all day in spring and summer. The garden has been beautifully landscaped under the supervision of a gardener with paving of taupe ceramic tiles, corten steel borders with a nice diversity of plants and a solid oak pergola. The terraces have room for a lovely lounge set and/or a dining table to enjoy a snack and a drink outside until the late hours. At the back of the garden is a storage room with electricity and lighting on both the inside and outside. Because this house is the last one on the back path, the garden is extra deep.

SURROUNDINGS & ACCESSIBILITY
Muiderkring 14 is located in the popular and characteristic village of Muiden, near Amsterdam in the spacious, fantastic new-build district ”De Krijgsman” on the former site of the gunpowder factory. The district has a great diversity of buildings that harmonize beautifully in urban planning, as it were an old fortified city. The neighborhood is very child-friendly and when people move, it is often within the neighborhood. Just a few minutes’ walk away is a child-friendly beach where you can enjoy swimming. The cultural-historical Muiden is a unique area with the famous castle ”Muiderslot” and the large marina near Amsterdam and ’t Gooi. Water sports enthusiasts can indulge themselves here with beautiful sailing connections via the IJmeer to the Vecht and the city center of Amsterdam. Café Ome Ko is the cozy village pub and delicious restaurants such as Fort H and the Poort van Muiden. There are good primary schools and BSOs. You can do your shopping at the Maxis site, there is an Albert Heijn XL under construction. The tasty and cozy Bakker Bakje is within walking distance. Finally, there is perfect public transport connection with Amsterdam through bus lines 320, 321, 330 and by train from Weesp station and of course a direct connection from the district to the A1 motorway.

PARTICULARITIES
– 125m2 living space (measured according to NEN 2580)
– New construction from 2020 with a current GIW guarantee
– Used high-quality materials and professional finishing
– Equipped with solar panels
– Energy label A
– Fully equipped with underfloor heating, making it ready for hybrid or gasless
– Fully insulated and equipped with maintenance-free aluminum frames with HR++ glass
– Delivery in consultation

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
10 oktober 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Soort dak
Pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
125 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
6 m²
Externe bergruimte
5 m²
Perceel
107 m²
Inhoud
433 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Dakraam, mechanische ventilatie, schuifpui, tv kabel, zonnepanelen

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, hr glas, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, gashaard, vloerverwarming geheel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
HRE (gas gestookt combiketel uit 2020, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Muiden B 2529
Oppervlakte
55 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
MDN01-B-2529
Perceelnaam
Muiden A 2045
Oppervlakte
52 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
MDN01-A-2045

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
40 m²
Ligging tuin
Gelegen op het noord bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken
Muiderkring 14
Muiden