Aankoopmakelaar

Bij het aankopen of zoeken van een nieuwe woning is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Een VHM aankoopmakelaar kan u op professionele wijze begeleiden, bijvoorbeeld bij de onderhandelingen over de aankoopsom. Dit kan u veel geld besparen. Tevens kijkt de aankoopmakelaar kritisch naar de staat van de woning en kent hij de bestemmingsplannen, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. 

Door het ruime aanbod woningen in ons bestand, kan de aankoopmakelaar u uitstekend van dienst zijn wanneer u een woning zoekt. De VHM makelaar kent zijn regio als zijn broekzak en kan bovendien gebruikmaken van het landelijke netwerk van VHM Makelaars. Zelfs woningen die nog niet op de markt zijn, kan een aankoopmakelaar al in een vroeg stadium aanbieden. Kortom, de aankoopmakelaar begeleidt u niet alleen bij de daadwerkelijk aankoop, maar staat u ook bij in het traject van zoeken, vinden en de daadwerkelijke aankoop.

WAT DOET DE AANKOOPMAKELAAR VOOR U? 

Stap 1: Kennismaking en inventarisatie van uw woonwensen 
Stap 2: Dagelijks het nieuwe aanbod screenen en doorsturen op basis van uw woonwens profiel 
Stap 3: Afspraken inplannen en begeleiden bij bezichtigingen  
Stap 4: Advies geven over de te voeren strategie 
Stap 5: Onderhandelingen 
Stap 6: Afronden met controleren van de aktes en eindinspectie 

De aankoopmakelaar kan u ook adviseren op het gebied van financieren en hypotheken. We kunnen u altijd in contact brengen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. De aankoopmakelaar van VHM Makelaars doet altijd zelf met u de bezichtigingen, kan scherp onderhandelen voor u en begeleidt u bij uw bezoek aan de notaris. Het spreekt voor zich dat we u gedurende het gehele traject op de hoogte houden van de ontwikkelingen en vorderingen.

Advies nodig van een aankoopmakelaar?