Makelaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare professionele makelaar? Bij VHM Makelaars vindt u ongetwijfeld de makelaar waarnaar u opzoek bent. De VHM makelaar kan u bijstaan bij aankoop, verkoop, taxaties, waardebepalingen, aanhuur en verhuur. Maar onze makelaars gaan nog een stapje verder. Ook voor hypotheekadvies, scherpe courtage en projectmatige verkoop kunt u bij de VHM Makelaars makelaar terecht.

Wat mag u van een makelaar verwachten? De makelaar fungeert veelal als intermediair tussen een aankopende partij en een verkopende partij. Simpel gezegd verzorgt de VHM Makelaars makelaar alle zaken vanaf het eerste gesprek tot en met de overdracht bij een notaris. Onze makelaars hebben hierbij niet alleen de expertise, maar ook de middelen, om bijvoorbeeld uw woning maximaal onder de aandacht te brengen. Dit kan onder andere door vermeldingen op alle grote (landelijke) woningsites zoals Funda en Jaap, maar ook onze eigen landelijke website.

Ook op het gebied van aankoop kan de makelaar veel voor u betekenen. Door zowel kennis van de lokale/ regionale markt, maar ook dankzij een landelijke database, vindt de VHM makelaar meestal wat u zoekt. Niet alleen een huis, maar ook een nieuw thuis. Doordat al onze makelaars/taxateurs gecertificeerd zijn, weet u dat uw opdracht in goede handen is. Dat u nooit teveel betaalt en dat de makelaar alles volgens de actuele regelgeving voor u in orde maakt.

Maak kennis met de VHM makelaar. Die helpt u verder!

Maak een vrijblijvend adviesgesprek