Hypotheek advies

Voor uw droomhuis gaat u natuurlijk naar VHM Makelaars. Maar wat is het maximale bedrag dat u kunt lenen? Misschien heeft u overwaarde in uw huidige woning of eigen geld? Kunt u het beste een hypotheek afsluiten met een korte of een lange rentevaste periode? Allemaal vragen die belangrijk zijn vóórdat u op zoek gaat naar een nieuwe woning. Behalve voor makelaarszaken kunt u ook bij VHM Makelaars terecht voor hypotheek advies. 

Ook als u momenteel al een hypotheek heeft lopen is het raadzaam om hypotheek advies in te winnen. De VHM makelaar brengt u in contact met een onafhankelijke hypotheekadviseur die u hypotheek advies kan geven die precies past bij uw situatie. Zo zit u straks niet met te hoge maandlasten of een hypotheekvorm die eigenlijk niet bij uw financiële situatie past.

Vrijwel niemand is in staat om een nieuwe woning geheel uit eigen middelen te betalen. En al zou dat kunnen, is het bijvoorbeeld door de renteaftrek vaak niet eens de meest gunstige oplossing. Door objectief hypotheek advies in te winnen weet u precies wat uw budget is en in welke prijsklasse u een huis kunt zoeken. Zo weet u vooraf hoeveel woonlasten u met uw inkomen kunt dragen en welke woningen u eventueel kunt kopen.

Wij helpen u graag