Over VHM Makelaars

VHM Makelaars is een landelijke makelaarsketen met zelfstandig werkende vestigingen verspreid door Nederland. Alle aangesloten vestigingen zijn aangesloten bij de VBO (de landelijke brancheorganisatie die staat voor kwaliteit, integriteit en betrokkenheid). Doordat we niet alleen gecertificeerde makelaars, maar ook gecertificeerde taxateurs aangesloten zijn, kunt u voor veel diensten bij ons terecht. VHM Makelaars is u graag van dienst bij de aankoop, verkoop, het uitvoeren van een taxatie en verhuur van uw woning.

Het grote voordeel van onze organisatie is dat u profiteert van korte lijnen en persoonlijk contact, waardoor we razendsnel kunnen schakelen. Of u nu een starter, huizenbezitter of (ver)huurder bent, onze makelaars staan 24/7, dus ook buitenkantooruren voor u klaar. Elke vestiging is geheel zelfstandig, waardoor er in de betreffende regio’s zeer veel kennis aanwezig is van de woningmarkt. Daarnaast werken we op landelijk niveau samen, waardoor u tevens profiteert van onze grote back up.

Bent u op zoek naar een woning? Dan profiteert u van ons uitgebreide aanbod koop- en huurwoningen. Wilt u een woning verkopen of verhuren? Wij stellen alles in het werk voor maximale exposure én een optimale verkoopprijs. Hiertoe zetten we uw woning op verschillende manieren in de spotlights: met professionele verkoopbrochures, vermelding op alle grote woningwebsites als Funda, Jaap en Huislijn, maar ook met advertenties en andere vermeldingen zorgen we ervoor dat uw woning niet te missen is!

VOORDELEN VAN VHM MAKELAARS OP EEN RIJTJE

  • Persoonlijk contact met landelijke organisatie als back up
  • Heldere tariefstelling
  • Veel kennis en ervaring in uw regio
  • Uitgebreide  professionele dienstverlening
  • Uw maximaal onder de aandacht (zowel online als offline)
  • Dienstverlening met een persoonlijk karakter
  • Vrijblijvende waardering van uw woning
  • Landelijke dekking

HISTORIE

VHM Makelaars is opgericht in 2001. VHM Makelaars staat anno nu vooral voor professionaliteit, vooruitstrevendheid en betrouwbaarheid. Dat vindt u terug bij al onze vestigingen. Ervaar het zelf!