Taxateur

Bent u op zoek naar een taxateur? VHM Makelaars beschikt over diverse gecertificeerde makelaars / taxateurs. Een taxateur kunt u inschakelen om de waarde van uw eigen woning te bepalen of de waarde van een woning die u op het oog heeft. Een taxateur kan u dus zowel bij de aankoop als de verkoop van een woning bij staan. Vrijwel alle banken en financiĆ«le instellingen vragen tegenwoordig om een officieel gevalideerd  (NWWI) taxatierapport. De taxateur van VHM Makelaars kan dit voor u verzorgen. 

Het is raadzaam een erkend taxateur in te schakelen wanneer u een hypotheek nodig heeft, maar ook bij bijvoorbeeld een scheiding kan de taxateur u van dienst zijn. De taxateur van VHM Makelaars kijkt onder andere naar de grootte van uw woning, de staat van het onderhoud, maar ook de ligging en het energielabel. De taxateur is niet betrokken bij de aankoop of verkoop en is dus in staat een onafhankelijk oordeel de geven over de waarde van een woning. 

De taxateur van VHM Makelaars bekijkt zowel het huis zelf als de huidige situatie op de woningmarkt. Hoe zit het met het bestemmingsplan? Welke waarde hebben soortgelijke huizen in de omgeving? Zitten er bepaalde rechten op de grond waarop het huis staat? De VHM Makelaars taxateur is altijd volledig op de hoogte van alle interne en externe factoren.