Courtage makelaar

Benieuwd naar de courtage van een makelaar? 

Ben u benieuwd naar de courtage van een makelaar? Courtage is de vergoeding die een makelaar rekent voor de begeleiding bij het aankopen of verkopen van een woning. De makelaar heeft recht op courtage (vergoeding) als door zijn bemiddeling een overeenkomst tussen u en een andere partij tot stand komt. Makelaars zijn vrij in het bepalen van de courtage, maar moeten dit uiteraard wel vooraf en duidelijk communiceren.

VHM Makelaars hanteren scherpe courtage tarieven. Dit is echter niet de belangrijkste reden dat u voor een makelaar van VHM Makelaars moet kiezen. U betaalt nooit teveel bij Vrijehuizenmarkt, maar belangrijker dan de hoogte van de courtage (is wat een makelaar daadwerkelijk voor u doet.

Onze makelaars stellen alles in het werk om uw droomhuis te vinden of het maximale uit de verkoop van uw woning te halen. Vanzelfsprekend rekenen we hiervoor een vooraf afgesproken courtage, maar in vrijwel alle gevallen levert een VHM makelaar u juist geld op. Door scherp te onderhandelen bij aankoop, door bij verkoop een optimale verkoopprijs te realiseren en door alle middelen in te zetten die we tot onze beschikking hebben. Dus zoekt u een professionele persoonlijke makelaar? Bel gerust met één van de gecertificeerde VHM makelaars!

Advies nodig van een courtage makelaar?