Optimaal presenteren

Optimaal presenteren

Een succesvolle verkoop begint bij een uitnodigend prijskaartje én een optimale presentatie. Daarom biedt VHM Makelaars u een uitgekiend pakket mogelijkheden aan waarmee we uw woning op een onderscheidende manier in de markt kunnen zetten. Hieronder hebben we er een aantal kort op een rijtje gezet. Wilt u meer informatie? Informeer dan even bij uw makelaar.

Verkoopstyling

Verkoopstyling verhoogt de verkoopkansen.

VHM Makelaars werkt samen met een (LNV®) verkoopstyliste. De styliste bezoekt uw woning, geeft tips om uw woning beter te presenteren tijdens bezichtigingen en daarmee uw verkoopkansen te vergroten. Vaak kunt u zelf ook al het een en ander doen om uw huis beter tot zijn recht te laten komen bij bezichtigingen. Zorg o.a. voor een opgeruimde woning (en tuin), verhelp kleine mankementen en zorg dat uw schilderwerk er netjes uitziet. De verkoopstyliste biedt verschillende diensten aan. Van mondelinge consulten tot uitgebreide rapportages tot een compleet projectmanagement. Styling en interieurdesign van één kamer tot het restylen van de gehele woning. Ook bestaat de mogelijkheid voor het huren van meubilair en accessoires.

Fotografie

Eén foto zegt meer dan 1000 woorden. VHM Makelaars presenteert uw woning onderscheidend.

De VHM Makelaars geven de voorkeur aan een gedegen fotografie. Hiervoor gebruiken zij professionele apparatuur of zetten beroepsfotografen in. Uw woning valt méér op dan de woningen die gepresenteerd worden met amateurfoto’s.

Internet is een belangrijke etalage voor alle woningzoekers. Die beslissen vaak op basis van het beeldmateriaal of ze wel of niet verder doorklikken op de woning. Bewezen is dat woningen met goede foto’s veel meer bezoekers trekken dan woningen met slechte foto’s.

Online bezichtiging

Eén foto zegt meer dan 1000 woorden. VHM Makelaars presenteert uw woning onderscheidend.

Behalve een slider (doorlopende fotoshow) kunnen wij ook een ‘online bezichtiging’ aanbieden.

Met behulp van 360 graden foto’s, eventueel in combinatie met een virtuele tour, kan een woningzoeker van achter zijn eigen beeldscherm als het ware door uw woning lopen. Dat noemen we een online bezichtiging. Ervaring leert dat mensen steeds meer via internet bepalen naar welke woning zij gaan kijken. En om allerhande redenen vallen er op internet al vele huizen af. Een beter gepresenteerde woning zal vanwege die optimale presentatie minder snel afvallen en juist meer kijkers trekken.

Hoogte- en luchtfotografie

Heeft u een bijzonder gelegen woning?

Vanuit ‘de hoogte’ ziet uw woning er vaak héél anders uit dan vanaf de grond. Voor objecten die zich hiervoor lenen, maken we graag gebruik van hoogte- of luchtfotografie. Dit kan zowel door middel van een hoogtemast alsook via luchtfotografie vanuit een helikopter. Dit kan tegenwoordig al tegen zéér scherpe tarieven.

Plattegronden

Laat zien wat uw woning te bieden heeft.

Een woning mét plattegrond geeft vaak een veel beter beeld van indeling, grootte en ruimte dan alleen een omschrijving met foto’s. Deze plattegrond kan zowel in 2D als in 3D worden gemaakt. Zelfs een plattegrond compleet ingericht met interieur behoort tot de mogelijkheden.

Digitale visualisatie

Maak de mogelijkheden zichtbaar door een digitale visualisatie.

Het visualiseren van woningen (en interieurs) aan de hand van digitale bewerkingen biedt de potentiële kopers de mogelijkheid om als het ware door lege woningen of een oud interieur heen te kijken. Zo kunnen ze zich een beter beeld vormen van de mogelijkheden die een bepaalde woning of een vertrek te bieden heeft. Door de bestaande situatie naast een denkbare optie te tonen, kunnen belangstellenden op internet of tijdens een bezichtiging zien welke resultaten te behalen vallen met een restyling, renovatie of aanbouw.

Brochure

Een papieren naslagwerk voor kandidaat-kopers.

VHM Makelaars stelt van elke te verkopen woning een professionele en uitgebreide brochure samen. Deze brochure geven wij mee tijdens bezichtigingen, zodat de klant de woning thuis nog eens op zijn gemak kan bekijken. De brochure verschaft vaak ook nog extra informatie die niet op internet staat te lezen. Overigens is de brochure op onze website ook eenvoudig te downloaden of als bladerbrochure in te zien.

XL-objectborden

Extra aandacht voor uw pand.

Is uw woning gelegen langs een doorgaande weg, een fietsroute of waar dan ook? Denk dan eens na over een XL-objectbord. Dit bord is 100×125 cm groot en kan zowel eenzijdig als tweezijdig bedrukt worden. Het plaatsen van zo’n XL-objectbord bij uw woning geeft extra attentiewaarde. Belangstellenden krijgen door middel van enkele foto’s alvast een eerste indruk.

Adverteren

Adverteren in plaatselijke, regionale en landelijke (woon-)bladen

U kunt uw woning extra onder de aandacht brengen van potentiële kopers door te adverteren in landelijke, regionale en lokale (dag-)bladen. Informeer bij uw makelaar naar de mogelijkheden die hij op het gebied van adverteren kan bieden.

Open huis

Op een laagdrempelige manier kennis maken met uw woning.

Een open huis is een goede gelegenheid om uw woning extra onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Ervaring leert dat een open huis drempelverlagend werkt; belangstellenden hoeven geen afspraak te maken alvorens een woning te bekijken.

VHM Makelaars zoekt aansluiting bij landelijke open-huizenroutes, maar kan op verzoek ook individueel een open huis organiseren.

Woning-promocards

Help mee met de verkoop van uw woning.

Wij kunnen voor u een stapeltje woning-promocards laten drukken van uw in de verkoop staande woning. Een woning-promocard is feitelijk een visitekaartje van uw eigen woning! Zo heeft u altijd iets af te geven als u binnen uw eigen netwerk iemand tegenkomt die op zoek is naar een andere woning of weer mensen kent die verhuisplannen hebben. Op de voorzijde van de woning-promocard staat een foto van uw woning, de prijs en het adres. Op de achterkant staan de contactgegevens van de makelaar, zodat geïnteresseerden direct actie kunnen ondernemen om meer te weten te komen over uw woning of een bezichtiging af te spreken.

Buurtmailing

Uw woning extra onder de aandacht bij uw buurtbewoners.

Bereik uw buurtbewoners en hun relaties via een opvallende kaart van uw in de verkoop staande woning. De buurtmailing kan zowel in úw directe omgeving worden verspreid alsook in een grotere regio. Onderzoek heeft uitgewezen dat veel mensen verhuizen binnen hun eigen woonomgeving.

VHMMakelaars.nl

Meer dan 10.000 bezoekers per maand.

De zoektocht naar een nieuwe woning begint tegenwoordig meestal op internet. VHM Makelaars heet maandelijks duizenden nieuwe bezoekers welkom. Onze website presenteert uw woning uitgebreid en overzichtelijk. De website is makkelijk toegankelijk, heeft een overzichtelijke navigatiestructuur en biedt taltijke mogelijkheden om uw woning optimaal te presenteren.

Woningwebsites

Uw woning altijd veelzijdig gepresenteerd.

Funda biedt het meest complete woningaanbod van Nederland en is daarmee de bekendste woningsite van Nederland.

De woningen van VHM Makelaars worden rechtstreeks via VBO makelaar of via een xml-koppeling aangeboden aan Funda, zodat uw pand altijd juist vermeld wordt. Maar ook koppelen wij ons aanbod rechtstreeks met JAAP.nl, HUIZENZOEKER.nl, HUISLIJN.nl en diverse andere bekende en minder bekende websites, zowel nationaal als regionaal.