Verkoopmakelaar

Een verkoopmakelaar van VHM Makelaars doet er alles aan om uw woning zo snel mogelijk en voor de best mogelijke prijs te verkopen. Met kennis van de markt, daadkrachtig handelen en ongeëvenaarde service zorgt de VHM verkoopmakelaar ervoor dat u het maximale uit de verkoop van uw woning haalt. Al onze verkoopmakelaars zijn gecertificeerd en staan u bij vanaf het eerste oriënterende gesprek tot en met de daadwerkelijke verkoop.

Omdat ieder huis uniek is, biedt de verkoopmakelaar altijd maatwerk. Het succes van een woningverkoop hangt namelijk van veel factoren af. Samen met u bepalen we de reële of minimale verkoopprijs, waarna de verkoopmakelaar een presentatiepakket op maat voor u samenstelt. De VHM verkoopmakelaar kan u een full service pakket bieden tegen zeer scherpe tarieven. Hiermee brengen we uw woning optimaal onder de aandacht (zowel online als offline), zodat de kans op snelle verkoop zo groot mogelijk is.

De verkoopmakelaar van VHM Makelaars beschikt over een uitgebreid pakket middelen om uw woning optimaal te promoten. Hierbij kunt u denken aan professionele verkoopbrochures, maar ook aan promotie op alle grote woonsites zoals Funda, Jaap en Huislijn. We verzamelen informatie vooraf, stellen samen met u een verkoopstrategie vast en verzorgen zowel bezichtigingen als onderhandelingen. Zelfs na de verkoop kunt u terecht bij de verkoopmakelaar. Een geruststellende gedachte!