Uw verkoopmakelaar in Alkmaar

Uw verkoopmakelaar in Alkmaar

Als verkoopmakelaar in Alkmaar doen wij als VHM Makelaars er alles aan om uw woning zo snel mogelijk en voor de best mogelijke prijs te verkopen. Met kennis van de markt in Alkmaar en omgeving, daadkrachtig handelen en ongeëvenaarde service zorgt VHM Makelaars Alkmaar als verkoopmakelaar ervoor dat u het maximale uit de verkoop van uw woning haalt. Onze verkoopmakelaars zijn gecertificeerd, ervaren en staan u bij vanaf het eerste oriënterende gesprek tot en met de daadwerkelijke verkoop van uw woning in Meijel.

Omdat ieder huis in Alkmaarweer uniek is, bieden onze verkoopmakelaars altijd maatwerk. Het succes van een woningverkoop hangt namelijk van veel factoren af. Samen met u bepalen we de reële of minimale verkoopprijs, waarna de verkoopmakelaar een presentatiepakket op maat voor u samenstelt. De VHM verkoopmakelaar biedt altijd een full service pakket met volledige dienstverlening tegen zeer scherpe tarieven. Hiermee brengen we uw woning optimaal onder de aandacht, zodat de kans op snelle verkoop zo groot mogelijk is.

VHM Makelaars Alkmaar beschikt over een uitgebreid pakket middelen om uw woning in Alkmaar optimaal te promoten. Hierbij kunt u denken aan professionele verkoopbrochures, maar ook aan promotie op alle grote woonsites zoals Funda, Jaap en Huislijn. We verzamelen informatie vooraf, stellen samen met u een verkoopstrategie vast en verzorgen zowel bezichtigingen als onderhandelingen. Zelfs na de verkoop van uw woning kunt u terecht bij ons als verkoopmakelaar in Alkmaar. Een geruststellende gedachte!

Kom nu in contact met onze taxateur in de regio Alkmaar 

Meer weten over een VHM Makelaars taxatie of direct een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring