Huis aankopen in Amsterdam

Huis aankopen in Amsterdam

Huis aankopen in Amsterdam? 

De aankoop van een nieuwe woning is voor veel mensen de grootste uitgave uit hun leven. Professionele begeleiding van een VHM makelaar voorkomt onverwachte problemen en kan u bovendien veel geld opleveren bij de onderhandelingen. Een gecertificeerde makelaar van VHM Makelaars kan de bouwkundige staat beoordelen en bemiddelt voor u om een zo scherp mogelijke prijs te realiseren. Kortom, een aankoopmakelaar verdient zijn geld altijd terug.

Wij vinden uw droomhuis

Het belangrijkste bij de aankoop van een nieuwe woning is dat u er zich thuis voelt. In het bestand van VHM Makelaars vindt u een ruim aanbod van koopwoningen en daarbij beschikken wij over een uitgebreid netwerk. Zo weten wij welke woningen in de stille verkoop staan, welke woningen op korte termijn op de markt komen en hebben we makelaarskantoren door heel Nederland. Heeft u uw droomhuis nog niet gevonden? Dan kunt u ook een zoekopdracht plaatsen.

Aan de hand van uw woonwensprofiel brengen wij eerst uw woonwensen in kaart. Om uw bestedingsruimte te bepalen kunnen we u indien gewenst in contact brengen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Wanneer uw woonwensprofiel duidelijk is, gaan we direct voor u aan de slag. Hierbij onderhouden we nauw persoonlijk contact en houden we u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Dus bent u op zoek naar een koopwoning? VHM Makelaars vindt wat u zoekt!

Kom in contact met onze aankoopmakelaars in Amsterdam

Vul nu onderstaand formulier in en wij besproken graag uw woonwensen.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring