Huis verkopen in Amsterdam

Huis verkopen in Amsterdam

Uw woning verkopen in Amsterdam?

Bij de verkoop van uw huis komt heel wat kijken. Met een makelaar van VHM Makelaars bent u verzekerd van deskundig en objectief advies. Onze makelaars gaan daarbij verder dan de standaard service die u gewend bent. Iedere woning is uniek. Met onze onderscheidende werkwijze zorgen onze makelaars dat u het maximale resultaat uit de verkoop van uw woning haalt.

VHM Makelaars biedt altijd maatwerk. Dit betekent dat we voor iedere woning samen met u een verkoopstrategie bepalen en een presentatiepakket op maat samenstellen. Hiermee heeft u de grootste kans op een snelle verkoop en een optimaal rendement. Hiermee staan we u bij vanaf het allereerste moment dat uw woning in de verkoop gaat tot en met het tekenen bij de notaris.

Met professionele fotografie en/of video, promotie op alle grote woonsites zoals Funda, Jaap en Huislijn, advertenties, mailingen en natuurlijk social media, zorgen we voor een gedegen marketingcampagne die past bij uw specifieke situatie. Wij staan u bij in het gehele traject op de hoogte van de ontwikkelingen en biedingen. Een prettig gevoel dat u de verkoop van uw woning aan een ervaren expert kunt overlaten!

Kom nu in contact met onze makelaars in Amsterdam

Uw huis dus verkopen met de verkoopbegeleiding van onze ervaren makelaars tegen een scherpe courtage? Neem contact op voor een gratis waardebepaling of een vrijblijvende afspraak.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring