Over ons

Over ons

Gaat u een huis kopen of verkopen in Amsterdam dan is het natuurlijk van essentieel belang dat u zeker bent van uw zaak. VHM Makelaars heeft al meer dan 15 jaar ervaring om uw succesvol te begeleiden zowel bij de verkoop als aankoop van uw huis. Wij onderhandelen voor u niet alleen de beste prijs maar ook de meest gunstige voorwaarden. Met ons kleine makelaars team krijgt u de persoonlijke aandacht en om u optimaal te begeleiden bij deze mijlpaal.

Persoonlijk en ervaren team

Met een klein team bent u bij ons niet een van de vele dossiers, maar geven wij dagelijks de persoonlijke aandacht die uw huis in Amsterdam verdiend. Wij hebben meer dan 15 ervaring als makelaar in de woningmarkt. Door deze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk geven wij een helder en realistisch advies voor de opbrengt van uw woning. Natuurlijk zijn wij ook aangesloten bij een van de grootste brancheorganisaties voor makelaars en taxateurs VBO. 

Wij helpen u graag met

  • De verkoop van uw huis 
  • De ( tijdelijke ) verhuur van uw huis 
  • De aankoopbegeleiding van uw huis 
  • Taxaties, waardebepaling en energielabels 

Vrijblijvend advies?

U mag wat van ons verwachten. Het gaat niet om een stapel stenen, maar vooral om de emoties die bij een “thuis” horen.

Neemt u gerust contact op met Bob Kuijper voor een vrijblijvend advies voor uw woning in Amsterdam. Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling waarin wij rekening houden met alle omgevingsfactoren, courantheid en geven u advies over de nieuwste presentatie mogelijkheden voor een snelle verkoop.

Kom nu in contact met onze makelaars in de regio Amsterdam

Wilt u een woning verhuren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring