Huis aankopen

De aankoop van een nieuwe woning is voor veel mensen de grootste uitgave uit hun leven. Professionele begeleiding van onze aankoopmakelaars voorkomt onverwachte problemen en kan u bovendien veel geld opleveren bij de onderhandelingen. Een gecertificeerde makelaar van VHM Makelaars kan de bouwkundige staat beoordelen en bemiddelt voor u om een zo scherp mogelijke prijs te realiseren. Kortom, een aankoopmakelaar verdient zijn geld altijd terug.

WIJ VINDEN UW DROOMWONING

Het belangrijkste bij de aankoop van een nieuwe woning is dat u er zich thuis voelt. In het bestand van VHM Makelaars vindt u een ruim aanbod van koopwoningen en daarbij beschikken wij over een uitgebreid netwerk. Zo weten wij welke woningen in de stille verkoop staan, welke woningen op korte termijn op de markt komen en hebben we vestigingen op verschillende locaties in Nederland.

Aan de hand van uw woonwensprofiel brengen wij eerst uw woonwensen in kaart. Om uw bestedingsruimte te bepalen kunnen we u indien gewenst in contact brengen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Wanneer uw woonwensprofiel duidelijk is, gaan we direct voor u aan de slag. Hierbij onderhouden we nauw persoonlijk contact en houden we u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Dus bent u op zoek naar een koopwoning? VHM Makelaars vindt wat u zoekt!

WAT GAAN WIJ CONCREET VOOR U DOEN?

 • Stap 1:
  Het opstellen van een WoonWensprofiel. Hierin brengen wij gezamenlijk in kaart wat de exacte woonwensen en behoeften zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aantal vierkante meters, buitenruimte, locatie, aantal slaapkamers en voorzieningen. Hiernaast zullen we een financieel maken eventueel met een van onze vaste hypotheek adviseur en zijn we klaar om van start te gaan.
 • Stap 2:
  Nu zullen we pro-actief ons netwerk aanspreken voor nieuwe objecten die op de markt en kunnen we soms al voor de markt uit schakelen en houden wij natuurlijk nauwlettend dagelijks het aanbod in de gaten.
 • Stap 3:
  Nu kunnen er afspraken gemaakt worden om de woningen te bezichtigen. Samen kijken met onze specialisten kijken we niet alleen naar de bouwkundige staat, maar ook naar de juridische aspecten, is de prijs wel realistisch en hoe is de buurt. Op basis hiervan zullen wij een gedegen advies geven.
 • Stap 4:
  Enthousiast over de woning? Dan kunnen overgaan het uitbrengen van een bieding. Wij hebben contact met de verkopende partij zullen scherp onderhandelen, voor de beste voorwaarden en prijs.
 • Stap 5:
  Is de overeenkomst gesloten? Dan zullen wij direct een bouwkundige keuring inplannen voor het tekenen van de koopakte. De koopovereenkomst wordt opgemaakt door de verkopende partij en deze wordt uitvoerig gecheckt door onze makelaar en zullen wij samen bespreken. Keuring in orde? Dan kan de koopovereenkomst getekend worden en is de koop is gesloten.
 • Stap 6:
  Tussen de koop en de levering is het nog druk met de hypotheekaanvraag en zullen hierbij waar nodig assisteren en staan altijd voor u klaar. Ook voor vragen over de woning zelf of verbouwingsplannen te bespreken.

Kijk nu hoe we u kunnen helpen met vinden je droomwoning.

Kom nu in contact met onze aankoopmakelaars

Snel uw droomhuis? Bespreek nu wat we voor u kunnen doen.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring