Huis verkopen

Bij de verkoop van uw huis komt heel wat kijken. Het is meer dan ‘even de verkoopprijs bepalen’ en een bord in de tuin plaatsen. Met een makelaar van VHM Makelaars bent u verzekerd van deskundig en objectief advies. Onze makelaars gaan daarbij verder dan de standaard service die u gewend bent. Iedere woning is uniek. Met onze onderscheidende werkwijze zorgen onze makelaars dat u het maximale resultaat uit de verkoop van uw woning haalt.

VHM Makelaars biedt altijd maatwerk. Dit betekent dat we voor iedere woning samen met u een verkoopstrategie bepalen en een presentatiepakket op maat samenstellen. Hiermee heeft u de grootste kans op een snelle verkoop en een optimaal rendement. De makelaar van VHM Makelaars biedt u een full service pakket tegen zeer scherpe tarieven. Hiermee staan we u bij vanaf het allereerste moment dat uw woning in de verkoop gaat tot en met het tekenen bij de notaris.

Met professionele fotografie en/of video, promotie op alle grote woonsites zoals Funda, Jaap en Huislijn, advertenties, mailingen en natuurlijk social media, zorgen we voor een gedegen marketingcampagne die past bij uw specifieke situatie. Uw VHM Makelaars makelaar staat u het gehele traject bij en houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen en biedingen. Een prettig gevoel dat u de verkoop van uw woning aan een ervaren expert kunt overlaten!

Wat kunnen wij bij de verkoop van uw woning voor u betekenen?

  • Vooronderzoek – Geen onnodige risico’s omdat we alle relevante gegevens vóóraf verzamelen.
  • Vaststellen verkoopstrategie – Wij zorgen voor een presentatiepakket op maat voor maximale exposure van uw woning
  • Presentatie van uw woning – Opvallende positionering door het inzetten van de juiste middelen
  • Bezichtigingen – De makelaar van Vrijehuizenmarkt doet de bezichtigingen en rondleidingen altijd zelf
  • Onderhandeling – Voor een maximaal resultaat verzorgen wij de onderhandelingen. Uiteraard houden we u constant op de hoogte
  • Koopcontract – Na de onderhandelingen verzorgen wij het koopcontract. Inclusief afspraken over roerende zaken, ontbindende voorwaarden etc.
  • Na de verkoop – Wij zijn bij ondertekening bij de notaris en verzorgen een laatste inspectie (schouw)

Kom nu in contact met onze makelaars in de regio Utrecht

Uw huis dus verkopen met de verkoopbegeleiding van onze ervaren makelaars tegen een scherpe courtage? Neem contact op voor een gratis waardebepaling of een vrijblijvende afspraak.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring